Palvelumme

VESIJETTI SEA DOO GTI 130 (2021)

320€ / 8h

+ polttoaine (Täys tankki 80e)

225€ / 4h

+ polttoaine (noin 50-70e)

145€ / 2h

+ polttoaine (noin 30-50e)

Lisätunnit 50€


VESIJETTI SEA DOO RXT 300

210€ / 2h

+ polttoaine (noin 50-80e)

VESIJETTI SEA DOO RXP 300

210€ / 2h

+ polttoaine (noin 50-80e)

Lisätunnit 75€


Vuokrausta pidemmälle ajalle -> Pyydä tarjous!


Kalustoomme kuuluu Sea Doo:n kolmea eri mallistoa. Gti 130, Rxt 300 ja Rxp 300. Nauti älykkäästä jarrutuksesta ja peruutuksesta (iBR) ja monista muista kätevistä ominaisuuksista, kuten Touring-istuimesta, nousutikkaista ja säädettävästä trimmijärjestelmästä (VTS). Osassa GTI sekä GTX malleissa on musiikintoisto välineet, joten voit ajon aikana soittaa lempimusaasi ja fiilistellä meiningistä. Vesijetit luovutetaan aina tankki täynnä, asiakas voi tankata vesijetin ajon jälkeen tai suorittaa tankkaus maksun suoraan meille. Vaadimme vuokraajalta perustuntemusta veneilystä ja siihen liittyvistä säännöistä. Toki käymme asiakkaan kanssa käydään läpi perusasiat liittyen vesijetin käyttöön sekä yleiseen turvallisuuteen merellä, mutta vesijetteily ei ole paras tapa aloittaa veneily harrastusta. Maksutapoina käy vain kortti ja käteinen, yrityksille myös laskutus. Sovittava erikseen. Vuokrahinnat sisältävät:

 • Pelastusliivit
 • Märkäpuku, hanskat ja kengät
 • Navigaattori

Vesijeteillä on vahinkotapauksissa omavastuu 2000e. Minimi vuokra-aika vesijeteillä on 2 tuntia. Peruutukset viimeistään 48h ennen varauksen alkua.

VESIJETTI SAFARI

Jettisafarit jopa 10:lle vesijetille


Järjestämme valmiita jettisafareita niin pienille, kuin isoille ryhmille. Kaikki jetit ovat 2-paikkaisia, joten voitte valita haluatteko kaikille omat jetit alle, tai sitten ajaa porukalla ja vaihtaa kuljettajaa matkan aikana. Safareissa on aina mukana opas omalla jetillä. Asiakkaan kanssa käydään reitti-ja aikataulu suunnitelmat etukäteen läpi. Suosituimmalla kahden tunnin safarilla käymme Jollas, Santahamina, Vasikkasaari, Suomenlinna, Kaivopuisto, Katajanokka, Vuosaari. Safareihin on mahdollista myös yhdistää saunalauttaa tai muuta aktiviteettiä tarpeen mukaan. Pyydä tarjous haluamallesi paketille ja anna meidän hoitaa loput!

 • Pelastusliivit
 • Märkäpuku, hanskat ja kengät
 • Navigaattori

Vesijeteillä on vahinkotapauksissa omavastuu 2000e. Minimi vuokra-aika vesijeteillä on 2 tuntia. Peruutukset viimeistään 48h ennen varauksen alkua.


Veneily elämykset Uttern D62:lla

2h / 420€

4h / 580€

Lisätunnit 170€


Tämä vene on kuin luotu Helsingin saaristoon. Matka taittuu nopeasti paikasta paikkaan, sillä 250hp v8 kone pitää huolen että vauhti ei jätä ketään kylmäksi. Vene on rekisteröity 6 + miehistö. Teemme taksivenekuljetuksia, saaristopiknik retkiä, auringonlasku risteilyä ja kaikkea muuta hauskaa. Kerää oma porukka kasaan ja lähde saaristoon näyttävästi omalla veneellä. Omat juotavat ja eväät sallittu. Veneen mukana tulee aina kokenut ja koulutettu kippari joka pitää huolen teistä koko matkan ajan.

 • Pelastusliivit
 • Polttoaineen
 • Reittisuunnittelu
 • Kapteeni

Lähtö tapahtuu aina Vuosaaren Aurinkolahdesta, mikäli haluat lähdön toisesta paikkaa, se on sovittava erikseen.

FLYBOARD

90€ / 20min

60€ / 10min


Flyboard on vesisuihkulaite jolla pystyy lentämään veden päällä vesijettiä hyödyntäen. Laji on todella hauskaa ja helppo oppia, nopeimmat pääsevät jo muutamalla yrityksellä "lentämään". Vesisuihkun avulla on mahdollista nousta jopa 15 metrin korkeuteen. Laji sopii kaikille joilla on peruskunto hyvä, ei selän tai polvien kanssa ongelmia. Myös uimataitoa pitää löytyä, vaikka lajissa käytetäänkin pelastusliivejä. Painoraja 110kg

 • Pelastusliivit
 • Polttoaineen(Vesijetti)
 • Ohjeistuksen
 • Märkäpuku

Ohjaaja on aina mukanasi ja neuvomassa.


WAKEBOARD

65€/20 min (ohjaajan kanssa, veto vesijetillä)

95€/45 min (ohjaajan kanssa, veto vesijetillä)


Wakeboarding eli vesilautailu on vesihiihdon sukulaislaji. Laji on suhteellisen helppo oppia ja siinä on mahdollisuus kehittyä todella pitkälle kykyjen mukaan. Voit olla kokenut konkari tai vasta-alkaja, ei huolta me opetamme sinut lajiin. Laji kuitenkin edellyttää perushyvää fyysistä kuntoa. Painoraja lajille 100kg. Hinta sisältää:

 • Polttoaineen (vesijetti)
 • Ohjeistuksen
 • Pelastusliivit
 • Märkäpuvun

Ohjaaja on aina mukanasi ja neuvomassa.


 

Synttärit, polttarit.. virkistyspäivät?


Vuokraa meiltä saunalautta tapahtumaasi. Lisätietoa saunalautasta www.helsinginsaunalautta.fi/

 

 

Kesä lähenee ja parhaat päivät varataan nyt...


Järjestä vauhdikas tapahtumapäivä meidän kanssa, kysy lisää!

VARAA ELÄMYSPÄIVÄ MEILTÄ