Tietoa meistä

Kesä on lyhyt ja mikä olisi sen parempaa, kuin viettää vapaa päivä vauhdikkaasti vesillä!

Kurkkaa fiiliksiä viime kesältä alempaa!

Navingointi, kalusto sekä varustus vesillä, kun nämä asiat ovat kunnossa, tiedät että

voit huoletta keskittyä ajeluun ja nauttia kesäpäivästä merellä.

Viisaasti vesillä.

NAVIGOINTI

Kun vuokraat meiltä vesijetin, saat käyttöösi RayMarine Dragonfly 5 karttaplotterin. Jonka avulla pystyt navigoimaan vesillä ja löydät helposti sekä turvallisesti toivottuun määränpäähän.

KALUSTO

Käytössämme on Sea Doo:n 3 eri mallistoa. Gti 130, Rxt 300 sekä Rxp 300. Jetit ovat 3-paikkaisia. Kyseiset jetit ovat täydellisiä myös pidemmille retkille. Keulasta löytyy säilytys tilaa tavaroillesi. Rxt mallissa myös musiikintoistovälineet viihdyttämään ajokokemustasi. Jarru ja peruutus toiminnot tuovat lisää mukavuutta ajoon.

VARUSTEET

Meiltä saat vuokrauksen yhteydessä varusteet ajamiseen. Märkäpuku, tossut, hanskat sekä liivit tekevät ajamisesta mukavampaa.

FAQ

Voiko vesijetin kyytiin tulla kaveri kyytiin ja vaikuttaako se hintaan?

Kyllä voi, meidän jetit ovat 2-paikkaisia, eikä se vaikuta hintaan onko kyydissä yksi vai useampi matkustaja.

Voinko tankata vesijetin itse?

Vesijetin voi tankata myös itse. Tämä kuitenkin tulee tehdä vuokra ajan puitteissa ja niin että tankkaus asemalta ajetaan suoraan vuokrapisteelle.

Haluaisin vuokrata vesijetin mökille mukaan, onnistuuko tämä ja miten kuljetus?

Kyllä onnistuu, vuokraamme myös jettejä mökille ja muualle mukaan! Hinta määritellään vuokra-ajan mukaan erikseen. Meiltä saat käyrryn mukaan vuokrauksen yhteydessä, sinulla pitää vain olla koukullinen auto. Mikäli sinulla ei ole omaa kuljetusta, meiltä saat sen lisähinnasta, kysy lisää!

Saako alaikäinen ajaa vesijettiä?

Vesijettiä voi lain mukaan ajaa 15 vuotta täyttänyt henkilö. Kuitenkin alaikäisten kanssa teemme aina vuokrasopimukset huoltajan kanssa.

Minulla ei ole aikaisempaa kokemusta veneilystä/vesijeteistä, voinko silti vuokrata laitteen?

Kyllä voi, käydään vain hieman tarkemmin läpi vesiliikenne säännöt ja muut turvallisuuteen liittyvät asiat. Meiltä saa myös ohjattua jettivuokrausta, silloin meiltä tulee opas omalla vesijetillä ajoon mukaan ja näyttää miten vesillä liikutaan turvallisesti. Tämän hinta on 50e/1h. Ajo-oppaan voi ottaa itselleen sopivaksi ajaksi 1-8h ajaksi.

Haluaisimme järjestää ystävälle synttärit ja tulla porukalla vesille, mutta kaikki meistä ei uskalla vesijetin kyytiin. Onko ehdotuksia muille, jotka eivät välitä vesijetteilystä?

Pystymme järjestemään erilaisia aktiviteetti paketteja, kuten vesijetit, sup-laudat, wakeboardia sekä saunomista meidän yhteistyökumppanin tiloissa lähellä vuokrapistettämme. Tästä lisää infoa kysymällä!